Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-09@06:04:32 GMT

توضیحات صدری نیا درباره ساخت مستند غیر رسمی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۲۹۲۴۸۶

توضیحات صدری نیا درباره ساخت مستند غیر رسمی

سید علی صدری نیا، کارگردان و مستندساز در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری ایسکانیوز در خصوص مجموعه مستند غیررسمی اظهار کرد: این مستند روایتی از دیدارهای پنج شنبه‌های رهبر معظم انقلاب است که در بازده زمانی سال‌های 95 تا 98 برگزار شده است و مقرر بوده که این دیدارها ادامه دار باشد که بخاطر شرایط کرونا فعلا متوقف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صدری نیا ادامه داد: رهبر معظم انقلاب پنج شنبه شب‌ها دیدارهای مختلفی با فعالان حوزه فرهنگی، هنری، علمی، فناوری، نخبگان و فعالان مختلف داشتند که البته بنا نبوده این جلسات رسانه‌ای شود، به این دلیل که این جلسات مانند خیلی از جلسات رهبری غیر رسمی بوده و طبیعتا رسانه‌ای نشده است اما شرکت کنندگان در این جلسات بخاطر شرایط خاص فضای نشست‌ها مشتاق رسانه‌ای شدن این جلسات بودند و گاهی پس از این مراسم، روایت‌های مکتوبی را از آن منتشر می‌کردند.

این مستندساز با اشاره به این نکته که همین اشتیاق و درخواست‌ها نقطه آغاز و شروع مستند غیر رسمی بود تشریح کرد: ما خواستیم نوعی از روایت را طراحی کنیم تا این جلسات، فضا و حال و هوای حاکم بر آن را به مخاطب منتقل کنیم و تا کنون سه قسمت از این مستند تهیه و پخش شده است.

وی در خصوص موضوعات سه قسمت از مستند غیررسمی عنوان کرد: قسمت اول مربوط به دیدار رهبر معظم انقلاب با راویان دفاع مقدس بود، قسمت دوم نیز به رونمایی کلی از فضای جلسات و همچنین دیدار ایشان با هنرمندان می‌پرداخت و قسمت سوم هم دیدار با فعالان حوزه‌های علمی و فناوری و نخبگان کشور است که پخش شده است.

صدری نیا در خصوص ایده‌ی طراحی این پروژه اظهار کرد: با توجه به اینکه من خودم در سال 96 و در دیدار مستندسازها با رهبر انقلاب توفیق حضور در این جلسه را داشتم ایده‌ی اولیه آن شکل گرفت و در اسفند ماه 97 که صحبت اولیه تولید این مجموعه مطرح شد و طراحی کار شکل گرفت و ما در مدتی که زمان داشتیم فیلم این جلسات را بازبینی  کرده و سعی کردیم درک کاملی در خصوص برگزاری این جلسات داشته باشیم.

کارگردان مستند غیر رسمی خاطرنشان کرد: پس از آن دیدار که ما با یک فضای متفاوت، غیررسمی، صمیمانه و گفتگوهای دوطرفه‌ای بین رهبری و دیدار کنندگان مواجه شدیم که کمتر به آن پرداخته شده بود و در رسانه معمولا فیلم، خبر و تصویری که از رهبر انقلاب پخش می‌شد، تصاویری رسمی بود که شامل اخبار مربوط به ایشان یا دیدارهایشان با خانواده شهدا و شعرا و دانشجویان بود که بخش غیررسمی این دیدارها معمولا منتشر نمی‌شد تا مخاطب فضای صمیمانه و گفتگوهای دوطرفه‌ی این جلسات که قاعدتا برایش جذاب است را ببیند و ما به این فکر افتادیم مستندی را برای انعکاس به مخاطب طراحی کنیم که دقیقا بتواند آن حال و هوا را منعکس کرده تا مخاطبی که در آن جلسه حاضر نبوده، احساس کند که حضور داشته و استفاده کرده است.

این چهره فرهنگی کشور در خصوص بازخوردهایی که پس از پخش این سه قسمت از مخاطبان دریافت کرده اذعان کرد: طی پخش چند قسمت مستند غیررسمی بازخوردهای خیلی خوب، مثبت و دلگرم کننده‌ای را دریافت کردیم که در نتیجه آن مصمم شدیم که قسمت‌های بعدی این مستند را نیز تهیه کنیم و البته تولید بعضی از قسمت‌ها آغاز شده و انشالله هرکدام تکمیل شود به زودی از رسانه ملی پخش خواهد شد.

وی در ادامه بیان کرد: زمانی که قسمت سوم مستندغیر رسمی پخش شد، بخشی از بازخوردها از این زاویه بود که ما به بعضی از حوزه‌ها خیلی کم توجه کردیم و متوجه نشدیم که طی این سال‌ها چه مسیری را طی کرده و جلو آمده‌اند، مسیری که به طور حتم نسبت به آن مراقبت‌های زیادی اتفاق افتاده و رهبر انقلاب فارغ از اینکه دولت مستقر متعلق به کدام جناح بوده تلاش کرده با مجموعه این افراد همکاری کند تا بخش‌های اصلی که نگاه‌های بلند مدت دارد پیش برود.

صدری نیا با اشاره به اینکه در دهه‌های مختلف رهبر انقلاب در حوزه‌هایی مانند فناوری نانو ورود پیدا کرده و نکات و اهدافی را در سیاست گذاری‌ها مطرح و این مسیر را مراقبت کردند که امروز به این نقطه رسیده است، افزود: در حوزه سلول‌های بنیادی و هسته ای و یا موشکی نیز همینطور بوده است و ایشان در حوزه‌هایی که زیرساخت‌های مهم کشور است طی این سال‌ها مراقبت داشتند و در مستند آخر هم یک جمله از ایشان منعکس شد که بسیار حائز اهمیت است که فرمودند: (من تا نفس دارم در دفاع از جامعه علمی و نخبگان کشور می ایستم و دفاع می‌کنم).

صدری نیا تاکید کرد: اگر امروز ما در حوزه ساخت واکسن به این نقطه رسیدیم که جزو کشورهای پیشرو هستیم، بخاطر وجود زیرساختی است که طی این سالها از آن بسیارمراقبت شده و به گونه‌ای جلورفته که امروز به ثمر نشسته و یا اگر در حوزه دفاعی به درجه‌ای می‌رسیم که امنیت کشور را تامین می‌کنیم، بخاطر همین موضوع است، اما تصور من این است که ما نسبت به بعضی از حوزه ها کم توجهیم و همچنین سنگ اندازی‌ها و کارشکنی‌هایی که از جانب برخی از مسئولان کشور در مسیر نخبگان اتفاق افتاده ناشی از این دیدگاه است که این مسیر را باور نداشتند.

سیده سمیه حسینی کد خبر: 1100070 برچسب‌ها فیلم مستند

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فیلم مستند رهبر انقلاب مستند غیر غیر رسمی صدری نیا حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۹۲۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف از صنعت گاز ایران برای برگزاری کارگاه آموزشی ساخت داخل

مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در نخستین روز برگزاری بیست‌وهشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت ایران با دبیرکل مجمع کشورهای صادرکننده گاز (جی‌ئی‌سی‌اف) در غرفه این شرکت دیدار کرد.

به گزارش خبرنگار شانا، مجید چگنی در دیدار با محمد حامل گفت: شرکت ملی گاز ایران پروژه‌های متنوعی در حوزه پالایشگاهی در حال اجرا دارد که از این میان می‌توان به ساخت پالایشگاه ایلام اشاره کرد که فاز دوم آن تا نیمه امسال تکمیل می‌شود.

وی همچنین با اشاره به دیگر فعالیت‌های این شرکت، افزود: در دو سال گذشته ۱۳۰۰ کیلومتر خطوط لوله انتقال گاز احداث و پنج ایستگاه تقویت فشار گاز راه‌اندازی شده است.

معاون وزیر نفت تأکید کرد: شرکت ملی گاز ایران در دو سال گذشته فعالیت‌های قابل توجهی در حوزه حمایت از مراکز دانشگاهی و شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و تلاش کردیم تجهیزات موردنیاز خود را با همکاری این شرکت‌ها تأمین کنیم.

محمد حامل، دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف نیز در این دیدار گفت: ایران در حوزه صادرات گاز با کشور الجزایر، رقابت دارد؛ زیرا الجزایر هم صادرکننده گاز به شمار می‌رود.

وی از برگزاری ورکشاپ تخصصی با محوریت ساخت داخل خبر داد و افزود: این ورکشاپ با همکاری ۲۰ عضو جی‌ائی‌سی‌اف و برخی شرکت‌ها برگزار خواهد شد.

دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف با اشاره به تجربه‌های شرکت ملی گاز ایران در حوزه ساخت داخل، از کارشناسان این شرکت برای برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی دعوت و بیان کرد: توانمندی شرکت ملی گاز ایران در تأمین و تولید تجهیزات از طریق همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان دستاورد بسیار ارزشمندی است و پیشنهاد می‌کنم که این تجربه مدیریتی را در قالب یک دوره آموزشی در اختیار دبیرخانه مجمع قرار دهید؛ زیرا برخی کشورهای عضو مجمع طبق قوانین داخلی‌ خود امکان همکاری با شرکت‌های خارجی برای تأمین برخی کالاهای صنعت گاز را ندارند و چنانچه این تجربه مدیریتی از طریق شما در اختیار دیگر کشورهای عضو مجمع قرار گیرد، آن‌ها نیز می‌توانند دستاوردهای خوبی در صنعت گاز خود داشته باشند. این همکاری مشترک به نفع طرفین خواهد بود.

دیگر خبرها

  • دعوت دبیرکل جی‌ئی‌سی‌اف از صنعت گاز ایران برای برگزاری کارگاه آموزشی ساخت داخل
  • دوره فشره کافی‌شناسی در مستند «الکافی»
  • گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف
  • شناسایی ۳ هزار میلیارد ریال فرار مالیاتی حوزه ساخت و ساز در خوزستان
  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • نقش کلیدی تخصص، ‌نگاه‌ راهبردی و آموزش در عملکرد هیات‌های ورزشی خوزستان
  • «مدرسه در دست بچه‌ها» اثری خودانگیخته است
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • ۲۸ پروژه نیمه‌کاره حوزه کتابخانه‌های عمومی در مازندران
  • لغو جلسات علنی شورای شهر مشهد در هفته شوراها